Qt6Gui.dll could not be found in the dynamic link library

Qt6Gui.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı. diye sorun çıkıyor prorram başlamıyor sorun ne olabilir dll dosyı yok yardımınız için teşekürler
windows 10 kullanıyorum

That fritzing version are you using and is it from the official Fritzing.org site? The first thing to try would be download the file again and reinstall it in case of a download error.

Peter

via google translate

Kullandığınız fritzing sürümü nedir ve resmi Fritzing.org sitesinden mi? Denemeniz gereken ilk şey dosyayı tekrar indirmek ve indirme hatası durumunda yeniden yüklemek olacaktır.

Peter

https://fritzing.org/download/ bu siteden orjinal indirdim başlatılamadı defender i devreden çıkarıp yeniden yükledim ancak yine aynı hatayı veriyor

In that case try running the Installer like this (which will create a log of the installation in example.log where ever you place it)

msiexec /i “C:\MyPackage\Example.msi” /L*V “C:\log\example.log”

and open a ticket on github here

to see if the developers can suggest anything (the log will give them information on what is going wrong I expect.) Fritzing has always installed without problem on Win10 for me.

Peter

via google translate

Bu durumda, Installer’ı şu şekilde çalıştırmayı deneyin (bu, example.log’u nereye yerleştirirseniz yerleştirin, kurulumun bir günlüğünü oluşturacaktır)

msiexec /i “C:\MyPackage\Example.msi” /L*V “C:\log\example.log”

ve github’da bir bilet açın

geliştiricilerin bir şey önerip öneremeyeceğini görmek için (günlük, neyin yanlış gittiğine dair onlara bilgi verecektir sanırım.) Fritzing benim için Win10’da her zaman sorunsuz bir şekilde kuruldu.

Peter